TERMENI SI CONDITII GENERALE ALE BLOOVIA TRAINING

1.Informatii despre site-ul WEB

1.1. Site-ul web situat la adresa www.bloovia.ro este proprietatea legala a societatii Bloovia Brands and Services SRL, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului cu numarul de inregistrare J23/5935/2021, avand codul fiscal RO44972108 si avand sediul social in Intrarea Cuza Voda nr. 7, Dobroesti, judetul Ilfov, Romania, denumita Bloovia Training  pe parcursul acestor termeni si conditii.

1.2. Bloovia.ro reprezinta un site web creat cu scopul de a furniza resurse informative clientelei sale. Paginile web ale acestui site ofera informatii generale despre solutiile, produsele si serviciile furnizate de Bloovia Training. Prin accesarea site-ului Bloovia.ro si utilizarea materialelor si informatiilor disponibile pe acesta, utilizatorii confirma ca au citit, inteles, acceptat si sunt de acord cu urmatoarele conditii.

1.3. In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la continutul acestor termeni si conditii, va rugam sa ne contactati in scris la adresa de e-mail: office@bloovia.com.

2.Drepturile de proprietate intelectuala

2.1. Intregul continut al acestui website este protejat conform Legii Drepturilor de Autor, iar toate drepturile sunt rezervate. Website-ul este detinut si administrat de catre Bloovia Training. Fara alte precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala asupra materialelor prezentate pe acest website sunt exclusiv detinute de Bloovia Training.

2.2. Membrii Bloovia Training isi rezerva toate drepturile referitoare la cele de mai sus si isi vor exercita aceste drepturi in limitele permise de lege. Nimic din continutul acestui website nu confera o licenta sau dreptul de a utiliza imagini, informatii sau orice alte materiale prezentate pe website de catre oricine.

2.3. Utilizatorilor acestui website le este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe website fara acordul prealabil din partea Bloovia Training.

2.4. Descarcarea sau copierea fotografiilor si materialelor de pe website nu transfera catre persoana care efectueaza acele descarcari sau copieri nicio licenta sau drepturi asupra materialelor de pe website.

2.5. BLOOVIA TRAINING depune toate diligentele pentru a prezenta, in mod cat mai exact si concis, toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, BLOOVIA TRAINING nu este si nu va fi legal responsabil, in nicio circumstanta, pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

3.Nu constituie oferte

3.1. Nicio informatie prezentata pe acest site nu trebuie interpretata ca fiind o oferta concreta. Aceste informatii reprezinta o invitatie sau o recomandare de a considera achizitionarea unuia sau mai multor dintre serviciile/produsele oferite. Decizia de a incheia un contract specific cu Bloovia Training revine exclusiv utilizatorilor site-ului.

3.2. Deoarece informatia furnizata pe acest site are un caracter general, este posibil ca in situatii individuale sa fie necesara completarea informatiilor din site cu clauze specifice, care vor fi incluse in contracte individuale care vor fi perfectate de catre parti.

3.3. Inainte de a lua orice decizie cu privire la colaborarea cu Bloovia Training, este esential sa luati legatura cu un reprezentant al companiei. Acestia va pot oferi detalii cu privire la conditiile colaborarii si va pot pune la dispozitie contracte special elaborate in acest scop.

4.Protectia datelor

4.1. Pastrarea confidentialitatii datelor personale ale utilizatorilor website-ului nostru este o prioritate pentru Bloovia Training. Pentru mai multe informatii cu privire la colectarea, stocarea si prelucrarea datelor personale, precum si pentru utilizarea acestora in scopuri de marketing, te rugam sa consulti “Politica de Confidentialitate Bloovia Training” in sectiunea dedicata, disponibila pe www.bloovia.ro

5.Responsabilitati

5.1. In nicio circumstanta, Bloovia Training nu va fi responsabil pentru orice paguba (directa sau indirecta) cauzata utilizatorilor sau altor parti in legatura cu utilizarea Produselor, Serviciilor, acestui website sau a informatiilor continute in acesta.

5.2. Cu toate ca facem eforturi pentru a prezenta informatii precise si corecte pe acest website, membrii Bloovia Training nu pot fi facuti responsabili pentru inexactitati care pot aparea pe acest website. Utilizatorii sunt responsabili pentru a verifica exactitatea, completitudinea si utilitatea informatiilor disponibile pe acest website.

6.Modificari

6.1. Termenii si conditiile de utilizare a acestui website pot fi modificati in orice moment de catre Bloovia Training, fara notificare prealabila. Toate modificarile care vor intra in vigoare imediat dupa publicare. Utilizatorii sunt de acord sa revizuiasca periodic aceasta sectiune a website-ului, iar accesul sau utilizarea repetata a acestui website constituie acordul cu privire la aceste schimbari.

7.Jurisdictie si litigii

7.1. Orice plangere sau disputa legata de utilizarea Produselor, Serviciilor, acestui website sau a informatiilor continute in el va fi guvernata de legislatia romana in vigoare si va fi solutionata de catre instantele competente din Bucuresti.

7.2. Bloovia Training isi rezerva dreptul de a utiliza toate prerogativele sale pentru a se adresa instantelor legal competente in cazul oricaror tentative de modificare a imaginii sau informatiilor din acest website, cu exceptia celor efectuate detinatorului legal.

Acesti Termeni si Conditii au fost ultima data actualizati la data de 9.10.2023.

Contacteaza-ne

Adresa

Bucuresti, Romania

Scrie-ne

office@bloovia.com

Suna-ne

(040) 739-623-873