Retea de instructori

Alatura-te Retelei de Instructori Bloovia Training si experimenteaza o serie de beneficii speciale

DE CE

De ce sa faci parte din reteaua noastra de instructori?

Alatura-te Retelei de Instructori Bloovia Training si experimenteaza o serie de beneficii speciale

Optimizarea timpului

Maximizeaza eficienta economisind timp si interactioneaza cu clienti potentiali care ti se potrivesc perfect . Noi, cei de la Bloovia Training, acționam ca echipa ta personala de vanzări.

Dezvoltarea afacerii

Largeste-ti orizonturile de afaceri prin expunerea la companii globale de prestigiu si la furnizorii de formare de top. Beneficiaza de portofoliul nostru diversificat de clienti pentru a stimula cresterea afacerii tale.

Eficienta in administrare

Permite echipei noastre de operatiuni sa preia responsabilitatea sarcinilor administrative si financiare, astfel încat sa te poti concentra fara griji pe activitatile tale de lucru.

Suport in deplasari si cazare

Noi ne ocupam de planificarea calatoriilor si a cazarii tale, personalizandu-le in functie de nevoile si bugetele specifice pentru formare, astfel încat sa beneficiezi de o experienta fara probleme.

Perspective in consultanta

Descopera oportunitatile de consultanta si deschide usile pentru colaborarea cu cele mai prestigioase companii de formare si organizatii la nivel global, extinzandu-ti perspectivele profesionale.

Cum

Cum te poti inscrie in reteaua noastra de instructori

Alatura-te retelei de instructori Bloovia Training si deblocheaza aceste avantaje exclusive pentru a prospera in industria de instruire.

Inregistreaza-te ca instructor:

7 + 3 =

Adresa

Bucuresti, Romania

Scrie-ne

office@bloovia.com

Suna-ne

(040) 739-623-873