Resurse

EVENIMENTE

Conferinte si evenimente in industria de training

World ofLearning2024
comptia emea 2024
TDSummit2024
CIPD LD2024

Articole

Cele mai populare articole

* Cele mai importante certificari IT ale anului 2024:

Care este planul tau de cariera in  2024? Te vezi lucrand in industria IT si securitatea informatiei?  Sau poate esti gata sa treci la nivelul urmator in cariera si sa te specializezi in domeniul tau de interes. Certificarile IT si cybersecurity fac parte din planul tau?

* Formarea in Sectorul Corporate: Un Ghid al Pietei de Formare Profesionala:

Piata formarii corporate este alcatuita din mii de companii specializate in dezvoltarea solutiilor de formare inovatoare, menite sa imbunatateasca performanta organizationala si sa abordeze problemele legate de forta de munca. Cu o multitudine de companii care ofera o gama variata de produse si servicii, piata formarii este extrem de diversificata si poate fi dificila de navigat pentru potentialii cumparatori.

* Reinventarea Strategiilor de Invatare pentru o Forta de Munca Multigenerationala

Profesionistii in dezvoltare trebuie sa ajusteze ofertele lor pentru a se potrivi cu cerintele si preferintele fiecarei generatii, intr-un context in care invatarea la locul de munca evolueaza.

* Cum sa Formati o Echipa de Exceptie in Securitatea Cibernetica

Odata cu cresterea rapida a tehnologiei, deficitul de talente in domeniul securitatii cibernetice se accentueaza. Atragerea, evaluarea, dezvoltarea si retentia talentelor pot reprezenta o provocare pentru organizatii de toate dimensiunile, cu precadere pentru companiile mari.

* Dezvoltarea Competentelor: Dezvoltarea profesionistilor in cybersecurity

In era moderna in care tehnologia domina toate aspectele vietii noastre, cererea de profesionisti in securitate cibernetica este în continua crestere. Cu toate acestea, pentru orice organizatie, gasirea persoanelor cu abilitatile potrivite in acest domeniu poate fi o provocare. Prin urmare, de ce sa nu va concentrati pe dezvoltarea angajatilor vostri actuali, echipandu-i cu cunostintele si competentele necesare pentru a ocupa aceste roluri critice in domeniul cibernetic?

* Introducere in Ethical Hacking si Perspective de Cariera in Securitatea Cibernetica

Intrucat mediul digital evolueaza incontinuu, companiile se confrunta mereu cu amenintari noi la adresa sistemelor si securitatii datelor lor. Odata cu cresterea numarului si a gravitatii atacurilor, este vital ca afacerile sa aiba la dispozitie profesionisti bine pregatiti in securitate cibernetica, care sa-i ajute sa identifice vulnerabilitatile si sa-si intareasca pozitia in domeniul securitatii.

Resurse gratuite

Cursuri gratuite de la furnizori internationali

=

AWS

🔸 Cloud Essentials: https://bit.ly/awscloudess
🔸 Media & Entertainment: https://bit.ly/awsmebadge
🔸 Architecting: https://bit.ly/architect23
🔸 AWS for Games: https://go.aws/3l6fYf7
🔸 Serverless: https://go.aws/3UZpFs0
🔸 Object Storage: https://go.aws/3JVneTS
🔸 Block Storage: https://go.aws/3JVneTS
🔸 File Storage: https://go.aws/3JVneTS
🔸 Storage Data Migration: https://go.aws/3JVneTS
🔸 Data Protection & Disaster Recovery: https://go.aws/3JVneTS

Contacteaza-ne!

Adresa

Bucuresti, Romania

Scrie-ne

office@bloovia.com

Suna-ne

(040) 739-623-873