Descopera Agentia ta specializata in instruirea IT si Cybersecurity

BlooviaTr

Bloovia Training nu este o companie  tipica de instruire în IT si securitatea informatiei. Suntem o agentie pentru organizatii si persoane fizice care intelege nevoile clientilor si ofera cele mai potrivite solutii de cursuri IT si cybersecurity de top, instructori experti si o retea de profesionisti din industrie.

Despre noi

O scurta istorie…

about us

Avand ca obiectiv imbunatatirea accesibilitatii, eficientei si performantei in domeniul instruirii în IT, Bloovia Training a fost fondata de Alexandra Totoescu. Cu intelegerea clara a abordarii optime, ne angajam sa sustinem organizatiile si furnizorii de formare IT in cresterea calitatii instruirii lor, totodata reducand costurile asociate acestui proces.

Alexandra este un manager experimentat cu peste 15 ani de succes în formarea din domeniul IT si securitatea informatiei. Punand accent, in special, pe dezvoltarea relatiilor strategice, administrarea eficienta a resurselor si elaborarea unor planuri bugetare riguroase, Alexandra a coordonat cu succes mai mult de 30 de proiecte complexe pentru companii private si organizatii guvernamentale, oferind servicii de înalta calitate pentru peste 4.000 de clienti. Alexandra exceleaza in construirea si valorificarea relatiilor strategice, extinderea portofoliului de clienti prin negocieri si recomandari. Ea este, de asemenea, un lider priceput, motivand echipele, oferind instruire in privinta produselor noi si recunoscand performantele deosebite. Expertiza sa consolideaza pozitia Bloovia ca furnizor de incredere al solutiilor de formare IT si securitate.

Avem 15 ani de experienta in care am reusit sa facem fata in mod eficient provocarilor legate de furnizarea de cursuri de formare pentru numerosi clienti, abordand o gama larga de subiecte de invatare. Putem fi partenerul dumneavoasta pentru a va asigura ca obtineti maximum din bugetul de formare si pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele de formare. Serviciul nostru complet de instruire gestionata ofera simplitate, productivitate, uniformitate si incredere.

TESTIMONIALE

Noi prin ochii celorlalti…

Am colaborat cu Alexandra timp de mai mult de 8 ani in diversele sale roluri la New Horizons Romania/Computer Learning Centre si am apreciat fiecare moment al acestei experiente. Am descoperit ca este un partener de afaceri foarte organizat si de incredere. Este o persoana responsabila, nu a ratat niciun termen limita, a fost mereu proactiva in abordarea fata de clienti si parteneri. Este o placere sa lucrez cu ea si astept cu nerabdare sa continuam colaborarea noastra.

Adrian B.

Experienced IT Service Management Leader

Am lucrat cu Alexandra mai bine de 6 ani. In calitate de Business Unit Manager pentru New Horizons Romania si ulterior Computer Learning Center, ea este puntea dintre clienti, angajati si instructori. Incearca intotdeauna sa imbunatateasca serviciile generale și experienta clientilor. Mai mult, cunoaste foarte bine piata de training si este capabila sa inteleaga nevoile clientilor, incercand intotdeauna sa se adapteze la acestea.

Gabriel A.

Ethical Hacker and IT Security Instructor

Suntem aici sa te ajutam!

Adresa

Bucuresti, Romania

Scrie-ne

office@bloovia.com

Suna-ne

(040) 739-623-873