Automating Administration with PowerShell

AZ-040

Despre

Descriere

Acest curs ofera studentilor cunostintele și abilitatile fundamentale de a utiliza PowerShell pentru administrarea si automatizarea administrarii serverelor Windows.

La finalul cursului participantii la curs vor putea identifica si construi comenzile de care au nevoie pentru a indeplini o anumita sarcina. In plus, ei vor fi capabili  sa construiasca scripturi pentru a indeplini sarcini avansate, cum ar fi automatizarea sarcinilor repetitive si generarea de rapoarte.

Durata: 5 zile

Modalitate de livrare: online

Nivel: intermediar

Pret: 850 Euro

*pretul nu contine TVA;

Cui se adreseaza

Audienta

Acest curs este destinat profesionistilor IT care au deja experienta in administrarea generala Windows Server, Windows Client, Azure si Microsoft 365 si care doresc să afle mai multe despre utilizarea Windows PowerShell pentru administrare.

Pentru participarea la curs nu este necesara experienta anterioara de PowerShell sau orice limbaj de scripting. Acest curs este, de asemenea, potrivit pentru profesionistii IT experimentati in administrarea serverelor, inclusiv Microsoft Exchange Server, Microsoft SharePoint Server si Microsoft SQL Server.

Suntem aici sa te ajutam!

Adresa

Bucuresti, Romania

Email

office@bloovia.com

Suna-ne

(040) 739-623-873